Blide, sprudlende Lena er friluftsmenneske, og bruker alltid sommerferien sin her nord

Alltid blide og sprudlende Lena Langvand Samuelsen har vært butikksjef på ARK Glasshuset siden 2014, men jobbet der siden 2012 – først som ekstrahjelp ved siden av kunststudiene.

Bokhandelen (som egentlig er veldig mye mer enn en bokhandel) har vært i 1.etg på Koch siden 2001.

Lena elsker å være omgitt av bøker, og liker atmosfæren i sentrum med alle småbutikkene, spisestedene, nærheten til havet og Stormen. Hun er takknemlig for den store gruppen med trofaste kunder de ofte har innom.

Vi spør henne hva hun har savnet mest i den stille Covid-19 tiden vi har vært igjennom: – Vi har savnet alle menneskene! Vi er en gjeng som liker å ha ting å gjøre, så når det var svært stille perioder savnet vi alle menneskene som pleier å komme innom!

ARK er en av de få butikkene som har vært åpen gjennom hele perioden. Vi har sett at puslespill, leker, bøker og andre aktivitetsutstyr har vært svært populære i denne tiden, så vi i Bodø Sentrum er glade for at nettopp ARK har holdt åpen i denne rare tiden. Og holdt oss sysselsatt.

Ute stråler solen, heldigvis tror også Lena at sommeren i Bodø blir helt fantastisk! – Nå får vi alle muligheten til å være utforsker/turist i egen by, og jeg gleder meg til å få vist fram Bodø og sentrum til både gamle og nye besøkende!

Lena er friluftsmenneske og bruker alltid sommerferien sin her nord. – Vi har et eldorado av steder i området, og jeg skal bl.a til Steigen, Værøy og Meløy/Gildeskål. Noen av verdens vakreste steder, spør du meg!

– Siden jeg er fullstendig avhengig av god kaffe hver eneste dag er Melkebaren en favoritt hos meg, svarer hun da vi lurer på hvilken butikk i sentrum hun liker best. – Alltid hyggelig personale som kjenner meg og vet hva jeg skal ha. Jeg er i tillegg svært fornøyd med at sentrum har nå hele tre bruktbutikker i nærhet til hverandre. Elsker å gå på skattejakt der!

Hva gjelder favorittrestaurant så har hun flere kandidater, men konkluderer med Ohma. – Alltid fantastisk mat og fantastisk service! I tillegg er Larsen Mat og Vinbar en opplevelse! Dyktig personale som kan sine saker og guider deg igjennom fantastiske kombinasjoner av mat og drikke!

Vi ønsker deg og fine en fantastisk sommer Lena, og er så glad for at akkurat du jobber i sentrum. Takk for praten!