Black Week med mening <3

– Black Friday har blitt mer og mer krevende for mange bedrifter rundt i hele verden, sier Lachezar på God Massasje. – Tilbudspresset er enormt. For oss som driver med tjenester er det vanskelig å komme med noen typiske Balck Friday tilbud som mange kan benytte seg av.

Personlig mener Lachezar at det til tider blir så mange tilbud rundt om at han helt mister lysten til å handle. Det var også utgangspunktet hans da han for en tid tilbake begynte å tenke på hva han kunne gjøre annerledes på en dag som dette, noe meningsfylt? Han diskuterte mulighetene med kunder og venner, og kom stadig tilbake til ideen om å gi noe tilbake.

Videre begynte tankene å spinne rundt hvem man da evt. skulle gi noe til og i hvilken form. – Det er vanskelig å finne ut til hvem man kan gi. Det finnes sterke foreninger som selv stadig har innsamlingsaksjoner på vegne av seg selv. Det ble derfor viktig å finne en forening som verken forventer eller har organisert innsamling selv. Barnehabilteringen ble det naturlige valget. Det føltes riktig fordi det er barn, og viktigheten av å gi dem en større sjanse.

10% av hver behandling hele denne uken går altså til barnehabiliteringen <3

– Vi blir veldig glade hvis vi ved hjelp av våre midler får gitt bare ett barn litt ekstra hjelp. Og gjerne flere.