Bjørk, en populær italienskinspirert restaurant

Dyktige Karl-Inge Svendsgård er driftsleder på Restaurant Bjørk.

Bjørk er en italienskinspirert restaurant, sentralt plassert i Glasshuset i Bodø.

De har en variert meny bestående av steinovnsbakt pizza, hjemmelaget pasta, grillretter, friske salater og søte desserter. Rettene er nøye sammensatt, og består i stor grad av gode lokale råvarer. Karl nevner spesielt signaturretten tørrfisk fra jospergrillen deres som verdt å prøve.

Restauranten har flere avdelinger med uteservering, bar, selskapsrom og møtefasiliteter. Her kan du nyte en lun og uformell atmosfære som passer like godt til hverdags som til de litt større anledninger.

Restaurant Bjørk er en del av TESA-konsernet som eies av Erik Tostrup og Andreas Spørck.

Karl har jobbet her siden juni 2015. Selve restauranten åpnet dørene sommeren 2009.

Restauranten er populær. – Det er vanskelig å peke ut bare en type stamgjest. Vi har et fast gjeng som spiser lunsj hver fredag, de som bare er innom for kaffen, og de som nyter pizza og pasta med venner og familie, forteller Karl.

Hva liker du best med jobben din da spør vi. – Interaksjon og møte med gjestene, Bodøfolket er oppriktig interessert og glad i god mat og vin, og det er alltid hyggelig å prate med både nye og gamle gjester som er genuint interessert.

Han nevner også fordelen med at det er et stort hus til alle anledninger, enten man er på date, ute med venner, spiser lunsj eller feirer store dager. – Det gir rom til alle med en unik mulighet å møte masse folk.

Akkurat nå gleder han seg til en normalisert hverdag, og ikke minst til sommeren kommer – det garanteres topp stemning på uteserveringen i år!! Det gleder vi også oss til!

Mens vi venter på normal hverdag og sommer kan dere jo vite at Restaurant Bjørk har Take Away fra sine nettsider https://www.restaurantbjork.no

Eller fra deres app, den finner man på Google Store og App Store. Du kan betale med sentrumsgavekortet ditt hos Bjørk. Vel bekomme 🙂