Årets daglig leder kommer fra Bodø

Nikita grunnleggeren og en av Norges mest vellykkede forretningskvinner Inger Ellen Nicolaisen er tilbake i Norge og hedrer alle som har stått på ute i frisørsalongene gjennom en tøff periode!

Endelig kan vi møtes igjen og feire alle de som har stått på ute i salongene våre og sørget for at alle kvinner, menn og barn i Norge og Sverige har fått ordnet håret sitt gjennom pandemien. Jeg har savnet dere, sier Inger Ellen med en tåre i øyekroken. Hun står foran en samlet forsamling med 130 salong ledere og region ledere i Norge og Sverige. Dere har vært helt fantastiske – tusen takk!

Raise Gruppen samler, for første gang på 3 år, 180 av 1000 medarbeidere på Quality Fornebu Expo for å hedre alle frisører.

Det deles ut priser til de aller beste:

14 priser deles ut til de som har utmerket seg best gjennom det siste året.
Årets lærling, årets medarbeider, årets region leder, årets daglige leder og årets salong i Nikita Hair og Sayso i Norge og Sverige.

I tillegg kåres årets skole og excellence. Ny pris for året er Best i test som baserer seg på kundenes tilbakemeldinger.

I salongen Sayso Koch her i Bodø Sentrum er vi så heldige at vi har årets daglig leder. Jeanette Lillevik utmerker seg ved at hun ALLTID har en positiv innstilling og skaper masse hærlig energi står det i begrunnelsen.

-Hun er sterk på kundekonseptet, trener jevnlig med eget team, deler erfaringer og heier på medarbeidere i egen og i andre salonger. Jeanette er en av kjedens beste på gjenbestilling og har masse faste kunder som kommer igjen og igjen!

G R A T U L E R E R <3