Apo Köseoglu er eier og daglig leder av En Kopp

En Kopp åpnet i 1998 – den gang da lå den populære kafeén på Radisson Blu Hotel i 1.etg der Ohma ligger i dag. Apo Köseoglu tok over serveringsstedet i 2008, og siden har de flyttet til Sentrumsterminalen i Sjøgata 3.

Her kan du kose deg med deilig mat mens du venter på bussen, båten eller kanskje konserten ettersom de også ligger i umiddelbar nærhet til Stormen Konserthus.

De serverer både kalde og varme retter, alt fra lunsj til middag til lette småretter og kaker. De har en rikholdig meny og alt kan tas med som Takeaway.
Vi spør dem hvem den typiske stamkunden er, og de kan fortelle at de har en svært variert kundegruppe fra 18-80 år. Stamkundene deres har derfor svært variert alder. Flere av kundene deres har fulgt dem siden starten. Det er hyggelig, og tyder på god service.

Hva gjør jobben så givende da: – Det må være å treffe så mange hyggelige mennesker, ikke minst den daglige kontakten med våre stamkunder.
Det beste med En Kopp er atmosfæren og beliggenheten, smiler Apo.

Han tilføyer at En Kopp stadig er under utvikling, og at de ønsker å strekke seg langt for å ivareta sine gode kunder. – Det er viktig stadig å utvikle konseptet.